Echt Ambachtelijk

Bij Ich Bin Ein Hamburger krijg je een unieke eetervaring die je niet zult vinden in de meeste restaurants in het Zeeheldenkwartier, een restaurant waar elk ingrediënt vers & artisanaal huisgemaakt is. Elke batch hamburgers wordt in kleine hoeveelheden gemaakt om u de meest verse ingrediënten te geven, waarbij het recept constant verbetert met kleine veranderingen. Alle hamburgers, sauzen, compotes, toppings en bijgerechten zijn huisgemaakt, helemaal opnieuw, in kleine batches om topkwaliteit, verse en smakelijke hamburgers te garanderen.

Van de Double Duck-burger, waar we de Duck Legs 14 uur lang langzaam koken op 90 graden Celsius, waar het vlees van de botten valt, elke batch zorgvuldig naar smaak kruiden, uit elkaar trekken en de eend in een pastei-achtige vorm vormen, belegd met rode uiencompote, langzaam gegaard in robijnrode port & rode wijn, met onze huisgemaakte vijgensaus op de uien, geserveerd met een plakje van onze huisgemaakte Terrine de Foie Gras, waarbij elke batch zorgvuldig is gemaakt over een periode van 18 uur. Twee dagen en nachten worden besteed om je de meest verse en lekkerste Confit Burger te geven.

Naar de Classic Royale met kaas, waarbij het rundvlees lokaal wordt gekocht, elke batch wordt gekruid en gestempeld in het restaurant, met de Cheddar, Raclette & Roquefort-kazen in plakjes gesneden en bereid in het restaurant. De witte uien met de hand gesneden en gemarineerd in onze zelfgemaakte zoetzure saus, gegarneerd met mosterdzaadjes gedrenkt en gekookt in het restaurant, tot het spek gesneden uit een lokaal aangeleverde buikspek, allemaal samen om de sappigste en lekkerste cheeseburger te geven.


We streven ernaar om controle te hebben over elk aspect van de burger om de beste kwaliteit te garanderen.

ons verhaal

Gevestigd in een prachtige oude drukkerij uit 1896 op het Prins Hendrikplein in Venetiaanse stijl, het best te omschrijven als een klein doolhof, is een van de meest charmante wijken van Den Haag. Terwijl je de prachtige Art Nouveau-gebouwen in het gezellige zeeheldenkwartier bewondert, dineer je in een Frans geïnspireerde keuken, met een Duits geïnspireerde naam, in een oud-Hollandse buurt. Een Hidden Gem restaurant dat klassieke hamburgers serveert met een lekkere twist; elke heerlijke burger wordt a-la-minute vers gemaakt, elk ingrediënt wordt vanaf nul gemaakt om een onvergetelijke culinaire ervaring te geven.